TROEVEN

Ervaring en brede marktkennis

Door onze ervaring en marktkennis en tevens materiaal onafhankelijkheid, kunnen wij u steeds de meest rendabele oplossing aanbieden. We zijn niet gebonden aan één of ander type materiaal waardoor we zeer gericht kunnen zoeken naar snelste en optimale materialen.

Planning

Van bij aanvang van het project stellen we in functie van de door u vooropgestelde deadlines, een transparante en realistische planning op. We gaan ook na of er geen mogelijkheden zijn om met een paar (kleine) wijzigingen beter gebruik kan gemaakt worden van het materiaal om gevoelig de kosten te drukken.

Ervaren arbeiders

Ieder project is anders, maar we hebben wel onze specialisten per gebied in huis. De keuze van de het team dat naar de werf gaat is steeds doordacht in functie van de uit te voeren bekisting.

We werken met verschillende vaste onderaannemers met jaren ervaring, ieder in zijn eigen gebied. We gaan regelmatig opleiding volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de tips en tricks per type bekisting.

Innovatie

We staan niet stil en gaan ook nooit blijven stilzitten. In een veranderende en specifieke markt willen we steeds verbeteren en zoeken naar alternatieven.

 

We zitten regelmatig met onze leveranciers samen om nieuw producten te ontwikkelen om nog beter het verschil te kunnen maken in een specifiek domein.

We zijn ook steeds op zoek naar werkmateriaal waarmee we de veiligheid kunnen verhogen. Met kleine ingrepen kan soms een groot risico worden opgevangen en daar gaan we naar op zoek.

 

Als we nieuwigheden kunnen lanceren dat gaan we dat zeker meedelen via onze site en linkedin pagina.

Zeer snelle service

Binnen de 48h worden al uw vragen beantwoord. We gaan er steeds van uit dat we binnen de 7 werkdagen na bestelling moeten kunnen starten met de uitvoering. Afhankelijk van de specificiteit van het materiaal en de beschikbaarheid ervan kunnen we dat vaak waarmaken.

Gecertificeerd

Bekijk onze certificaten.